HINNASTO

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot suunnitellaan ja toteutetaan erittäin laadukkailla tuotteilla yksilöllisesti ihosi tarpeet huomioiden

Luxus kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, tehoseerumeilla pitkä rentouttava kasvojen-, decolteen-, pään- ja käsien hieronta, silmänympäryshoito, tehonaamio & loppuvoiteet. Heräät rauhalliseen tee- tai kahvihetkeen suklaan kera. Hoito toteutetaan ihotyypin mukaisilla luxustuotteilla.

125

Rentouttava kasvohoito 1h

Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, tehoaineella hieronta, (decollete, hartiat, kaula, kasvot), naamio, voiteet

85

Ihonpuhdistus 1h

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio, voiteet

85€

Täydellinen kasvohoito 1h 20 min 

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, tehoaineella hieronta (decollete, hartiat, kaula, kasvot), naamio, voiteet

95

Lisäpalveluna ultraääni kuorinta/puhdistus

+10€

Dermia Solution kasvohoidot

Dermia Solution mikroneulaushoito aktivoi ihon luontaista kollageenintuotantoa sekä ihon uusiutumisprosessia. Hoidolla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla.

Hoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa ihon rakennetta. Hoitojen tuloksena iho on kimmoisa ja nuorekkaampi kosteustasapainon parannuttua. Ihon väri tasoittuu, kiinteytyy ja alkavat juonteet madaltuvat, pintaverisuonisto vahvistuu sekä ihon epätasaisuudet tasoittuvat esim. aknearvet.

Dermia Solition-hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti ilman, että ihon pinta rikkoutuu. Sterileillä Skinfaktor-laitteilla tehtävä kasvohoito on erittäin tehokas ja miellyttävä. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille. Kaikissa kasvohoidoissa valitaan yksilöllisesti parhaat hoitotuotteet ihollesi.

Dermia Solution – ihon tehopuhdistus polyabrasia menetelmällä 1:lla hoitopäällä

Hoito tehdään hedelmähappo- tai entsyymikuorintana ja ihon hionta polyabrasion hoitopäällä. Kuolleet ihosolut poistetaan tehokkaasti ja kivuttomasti, ihosta tulee kirkas, puhdas, pehmeä ja hengittävä. Hoito sopii hyvin epäpuhtauksien hoitoon, kirkastamaan ja uudistamaan ihoa.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, ihon hionnan, naamion, naamion aikana decollete -ja hartiahieronnan, seerumin ja hoitovoiteet. Kesto 60 min

105€

Dermia Solution – mikroneulaus kasvohoito 2:lla hoitopäällä 

Hoidossa tehdään hedelmähappo-tai/entsyymikuorinta, ihon hionta polyabrasion-hoitopäällä sekä ihon aktivoiminen mikroneulaushoitopäällä. Sopii hyvin ihon kiinteyttämiseen, ihohuokosten häivyttämiseen, ihon rauhoittamiseen ja epäpuhtauksien poistamiseen, aknearpien häivyttämiseen ja ihon sävyn tasapainottamiseen. Hoito on tehokas, mutta hellävarainen eikä hoidon jälkeen tarvita toipumisaikaa.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, hionnan, mikroneulauksen ja tehoseerumit, naamion, naamion aikana decollete-ja hartiahieronnan ja hoitovoiteet. Kesto 75 min

135

Dermia Solution – mikroneulaus kasvohoito 3:lla hoitopäällä ja mitokondrioboosterilla / ilman boosteria 

Hoito tehdään hedelmähappo-tai entsyymikuorinnalla ja ihon hionta polyabrasia-hoitopäällä. Ihon aktivoiminen mikroneulaushoitopäällä sekä juonteiden/arpien käsittelyn täsmähoitopäällä mitokondrioboosterin kanssa. Hoito sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat tehokasta ihon uudistamista ja haluat saada näkyviä tuloksia anti-age hoidoilla. Hoitaa hyvin tehokkaasti veltostunutta ihoa kiinteyttäen, häivyttäen juonteita ja lisäämällä ihon kosteutta. Parantaa ihon rakennetta, vahvistaa ihon pintaverisuonistoa, tasoittaa ihonväriä sekä rauhoittaa ihoa. Tämä kasvohoito sopii myös aknearpiin, pigmenttimuutoksiin, couperosaan ja silmänympärysihon tummuuden häivyttämiseen. Hoidon jälkeen ei tarvita erillistä toipumisaikaa. Tästä hoidosta saa maksimaalisen tehon ja täyden hoitotuloksen ottamalla hoidon mitokondrion toimintaa kiihdyttävällä DM-booster seerumilla.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, hionnan, mikroneulauksen ja tehoseerumit, juonteiden käsittelyn täsmähoidolla boosterin kanssa, naamion, naamion aikana decollete-ja hartiahieronnan ja hoitovoiteet. Kesto 90 min  

199€/175€

DEP-turvallinen täyteainehoito, mihin ei tarvita neuloja

Anti-ageing mesoterapia vie ihoon tarvittavia rakennusaineita, stimuloi kollageenisynteesiä ja palauttaa ihon kosteustasapainoa. Hoito tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä, pigmenttimuutoksia ja kosteuttaa ihoa. Tuloksia huomaa heti mutta tulos paranee 2 viikon aikana. 

Käytettävät mesoterapiatuotteet:

PCL- täytekollageeni vähentää kasvojen ryppyjä ja palauttaa luonnollisen volyymin. Tällä aineella on pitkäaikainen vaikutus, 1 vuosi tai jopa yli vuoden. Kollageenilla voi käsitellä kaularypyt, huulirypyt, tupakkarypyt, juonteet, poskipäät.

PP on ihon kiinteyttäjä, joka tasoittaa ja poistaa ryppyjä, antaa hehkua, poistaa epäpuhtauksia, parantaa joustavuutta, hoitaa auringon polttamaa ihoa ja kohottaa ihoa. Sopii yli 35-vuotiaille.

PH korjaa ja stimuloi kudoksia, ihoa ja hiuksia. Hoito sopii pigmenttiläiskiin, auringon polttamalle iholle, epätasaisen ihonvärin tasoittamiseen, hiusten ohenemiseen, herkälle ja punoittavalle couperosa iholle.

C35 Skin Supplement (Instant Glow) sisältää 31 aktiivista ainesosaa, jotka antavat välittömän hehkun ja käynnistävät intensiivisen uudistumisen. Tämä on elottoman ihon kirkastaja, joka korjaa ihovaurioita, soluja ja ryppyjä.

LipoShape sisältää runsaasti vitamiineja, jodia, välttämättömiä kivennäisaineita, ihon kosteutusta ja solujen aineenvaihduntaa sekä ihon uudistumista edistäviä aminohappoja. Aine stimuloi rasvojen ja sokereiden polttamista, mikä auttaa ehkäisemään liikalihavuutta ja vähentämään selluliittia. Lymfakierto vilkastuu ja rasvasoluja hajoaa. Sopii hyvin silmien alle (mikäli niissä on turvotusta), kaksoisleuan hoitoon, poskiin, reisiin, vatsaan.

Hexa Forte (alk.40-v) ja Hexa Lift (nuoremmille) ovat MesoBotox aineita mutta ne eivät vaikuta ilmelihasten supistumiseen. Näillä voi siloittaa huulirypyt, leukalinjaa, kohottaa ihoa, rentouttaa lihaksia sekä kosteuttaa. 

CellGF on mieletön tehoaine suuriin muutoksiin. Tuote sis.runsaasti aminohappoja, kaktusta ja kasvutekijöitä, jotka tukevat ihon uudistumista ja kosteutusta ja auttavat ikääntyvän ihon haasteisiin. Tämä on loistava tuote löysälle, veltolle iholle, palovammojen hoitoon, arpien ja raskausarpien hoitoon. Paras tulos ja muutos näkyy pikkuhiljaa n. 1kk kuluttua.

Hinnat menee hoidettavan alueen koon sekä ainekulujen mukaan. Alla on esimerkki hintoja, isommat paketti tarjoukset saa suunnittelun yhteydessä!

PS! Kolmen kerran sarjana, kolmas kerta -40%

Huulet (PCL, HexaForte, HexaLift)

250€

Huulet ja huultenympärysiho (PCL, HexaForte, HexaLift)

350€

Silmäpussit (LipoShape)

220€

Silmänympärysiho, kulmien kohotus (PP, PH, C35)

290€

Hamsteripussit/posket (LipoShape)

220€

Kaksoisleuka (LipoShape)

240€

Sibeliusjuonteet ja otsa (HexaForte, HexaLift)

290€

Nasolabiaalijuonteet ja poskipään kohotus (HexaForte, HexaLift)

320€

Koko kasvot (PP, PH, C35)

450€

Kaula (PCL, PP, PH, C35)

350€

Kasvot + kaula (PP, PH, C35)

590€

Decoltee (PH, C35)

250€

Vatsa (LipoShape)

490€

Reidet (LipoShape)

550€

Erittäin suuriin muutoksiin CellGF kasvot/kasvot ja kaula 

550/750€

IPL-hoidot

IPL-hoidot ovat tehokas tapa nuorentaa ihoa, hoitaa erilaisia iho-ongelmia sekä päästä pysyvästi eroon häiritsevistä ihokarvoista!

Yleisimmät käyttöaiheet:

 • ikääntyvä tai veltostunut iho
 • kasvojen epätasainen väri
 • pintajuonteet
 • pigmenttiläiskät
 • ruusuakne, couperosa
 • aknearvet
 • Häiritsevät ihokarvat

IPL pähkinänkuoressa

 • Poistaa pysyvästi tummat ja valkoiset ihokarvat muutamilla hoitokerroilla.
 • Eliminoi pigmenttiläikkiä ja tasoittaa ihon sävyä.
 • Supistaa laajentuneita pintaverisuonia.
 • Stimuloi kollageenin muodostumista ja palauttaa ihon kiinteyden.
 • Rauhoittaa tulehtunutta akneihoa syvällä ihon kerroksissa
 • Tutkitusti näkyvät hoitotulokset ensimmäisestä hoidoista lähtien.
 • Erittäin turvallinen ja tutkittu menetelmä

IPL hoitoja tekevät koulutuksen saaneet IPL-ammattilaiset Ruth ja Jane

Couperosan, rosacean tai maksaläiskien hoito:

Erittäin pieni alue (esim. yksittäinen pigmenttiläiskä)

85€

Pienet alueet (esim. pelkät nenänpielet)

150€

Keskisuuret alueet (posket+nenä, laajat posket tai posket+leuka)

230€

Hämähäkkisuonet jaloissa tai muualla vartalossa:

1 kohta 

150€

2 kohtaa

190€

3 kohtaa

235€

4 kohtaa

265€

5 kohtaa

299€

Anti-age hoidot:

Koko kasvot

270€

Kasvot+kaula

340€

Akneihon hoito

270€

3 kerran sarja  

660€

Tumman ja vaalean karvan poisto (Huom. vaalean karvan poistoon lisätään vahauslisä 20€): 

Ylähuuli 

90€

Leuka 

110€

Posket 

135€

Ylähuuli + leuka + posket 

150€

Kainalot 

185€

Sääret 

290€

Reidet 

135€

Sääret ja reidet

540€

Sääret ja kainalot

135€

Bikinilinja (vain naiset)

220€

Brassi (laaja bikinialue, vain naiset)

370€

Käsivarret 

210€

Rintakehä

250€

Vatsa

350€

Rinta + vatsa

460€

Selkä 

320€

Kokovartalo käsittely -20%!

HIFU eli kivuton kasvojen kohotus ilman kirurgiaa

Yleisimmin käytetään:

 • poskien veltostunut iho (ns.hamsteripussit)
 • leuanalusiho (ns.kaksoisleuka)
 • veltostunut kaula
 • laskeutuneet kulmat ja yläluomet
 • suunympäryksen rypyt ja juonteet
 • nasolabiaalipoimut
 • alaspäin osoittavat suupielet
 • epäsymmetriset kasvonpiirteet

PS! Kolmen kerran sarjana, kolmas kerta -40%

Yksi ongelma-alue kasvoissa 

180€

Koko kasvot

280€

Kasvot + kaula

450€

Kaula

250€

Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu ovat kiireisen naisen ympärivuotinen helpotus. Säännöllisellä värjäyksellä ilme on aina huoliteltu & pirteä!

Kestovärjäykset ripset, kulmat, muotoilu

35€

Ripsien värjäys

25€

Lash Lift ripsien kestotaivutus

Kestotaivutus sis. ripsien kestovärjäyksen

75€

Brow Lift kulmien laminointi 

55€

Kulmien muotoilu + värjäys 

23€

Kulmien muotoilu + värjäys kasvohoidon yhteydessä

19€

Kulmien muotoilu TAI värjäys

19€

Huulikarvojen poisto vahalla


Ylähuuli

+Leuka

+Posket14/

16/

22€

Kestopigmentointi

Käsittelyn hinta sis. suunnittelun, puudutuksen, työn ja kotihoitovoiteen. PS! Muualla tehdyt pigmentoinnit uusien hinnalla.

Puuterikulmat

295€

Combo -yhdistelmätekniikka

295€

Eyeliner yläluomien klassinen rajaus/tyvitäyttö

295€

"Shading" yläluomien rajaus varjostuksella

360€

Alarajaukset/muun pigmentoinnin yhteydessä/vahvistus

120/80/40€

Color-X kestopigmentoinnin poisto/kerta

149€

Katso koko pigmentointi hinnasto tästä:

Ripsien pidennykset

Uudet klassiset 2h/uudet hybridit 2h 15min/ volyymit 3h  

97€/101€/107€

Huolto 3 vko klassiset 1h 15 min/hybridit 1,5h/ volyymit 2h

62€/65€/69€

Huolto 4 vko klassiset 1h 30 min/ hybridit 1h 45min/ volyymit 2h 30 min

67€/70€/72€

Huolto 2 vko klassiset 1h / hybridit 1h/ volyymit 1h 15 min    

47€/49€/51€

Poisto 20 min

25€

Meikit

Meikki

65€

Häämeikkipaketti

Sis. suunnittelun & koemeikin

130€

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, ihon tehohoito, hieronta, lakkaus, voide 

62€

Kynnet

Omien kynsien geelaus

66€

Geelikynsien poisto + väritön lakka

37€

Rakennekynnet

107

Rakennekynsien huolto

77€

Jalkahoidot

Kauniit jalat eivät ole itsestäänselvyys. Säännöllinen hoito on paras tapa saada kauniit & hyvinvoivat jalat. Jalkamme kantavat koko kehoamme. Joka päivä ne joutuvat kestämään paljon painetta. Piittaamattomuus säännöllisessä hoidossa saattaa aiheuttaa hankalia & pitkäaikaisiakin vaivoja.

Jalkahoito

Kylpy, kovettumien & känsien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien ohentaminen tarvittaessa, lakkaus, hieronta, voide

65€

Luxus jalkahoito

Hoito alkaa jalkakylvyn aikana pienellä herkuttelulla teen tai kahvin merkeissä herkkuineen, jalat hoidetaan täydellisesti ja hoidon kruunaa pitkä rentouttava jalkahieronta.

89€

Osajalkahoito

Kylpy, käsitellään joko kynnet tai jalkapohjat, voide

55€

Ongelmakynnen / känsän hoito 

32€

Depilointi

Ihokarvojen poisto vahalla

Sääret TAI reidet

41€

Sääret ja reidet

59€

Käsivarret

36€

Kainalot

29€

Vartalohoidot

Kuumakivihieronta 

Hieronta tehdään lämpimillä kivillä yhdistettynä klassiseen hierontaan. Se tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa lihasjännitystä & kipua lihaksissa sekä nivelissä. Hieronta parantaa koko elimistön vointia & toimintaa, kuona-aineet poistuvat kehosta nopeammin, voit paremmin.

89€

Intialainen päähieronta 30 min

Yksinkertainen ja rauhoittava pään, yläselän & niska-hartiaseudun hieronta, joka laukaisee stressiä ja parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden & käsivarsien alueella. Hierontaa suositellaan mm. päänsärkyyn, niska-hartiasärkyyn, unihäiriöihin ja hemmotteluhoidoksi. 

45€

Koulutetun hierojan hinnasto:

45 min

55€

60 min

70€

90 min

84€

HIFU eli kivuton vartalon kiinteytys & muokkaus

Löysät käsivarret eli allit

270€

Reidet 

350€

Pakarat 

300€

Vatsa/vyötärö

350€

Parturi

Leikkaus

Sis. pesun

35€

Koneleikkaus

Ilman pesua

18€

Parran siistiminen koneella

10€

Kampaamo

Leikkaus (sis. pesun)/Pitkien hiusten tasausleikkaus ilman pesua

44/37€

Lasten hiusten leikkaus (maks. 7v)

28€

Otsatukan muotoilu

15€

Tyviväri maks 3cm tyvikasvu

71€

VÄRJÄYKSET

Värjäys (yhdellä värillä):

Lyhyet maks. leukamittainen hius  78€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius  88€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  98€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  115€

Osaraidat (sis. sävytyksen):

Lyhyet maks. leukamittainen hius  95€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius  105€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  125€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  145€

Raidat (sis. sävytyksen):

Lyhyet maks. leukamittainen hius  119€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius  129€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  149€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  165€

Tyviväri + vaaleat raidat (sis.sävytyksen):

Lyhyet maks. leukamittainen hius  134€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius  144€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  164€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  179€

Tyvivaalennus maks. 3 cm 

109€

Tyviraidat sis. sävytyksen  

119€

Monisävyvärjäys/Tyvi + värillä raidat:

Lyhyet maks. leukamittainen hius  95€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius  110€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  129€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  155€

Isot vaalennustyöt/värimuutostyöt

Hinta sis.vaalennuksen lisäksi myös hiusten uudelleen sävytyksen/värjäyksen + tehohoidon ja leikkauksen 

Lyhyet maks. leukamittainen hius 252€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius 302€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius  352€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius  402€

KIHARAKÄSITTELYT (sis. hiustenleikkauksen)

Pääliosan kiharakäsittely lyhyisiin hiuksiin  109€

Lyhyet maks. leukamittainen hius 119€

Puolipitkät maks. olkapäämittainen hius 133€

Pitkät maks. lapaluumittainen hius 164€

Erikoispitkät yli lapaluun oleva hius 193

TEHOHOIDOT/Hinta muun palvelun yhteydessä: 

Lyhyet  alk. 44€/20€

Puolipitkät  alk. 49€/25€

Pitkät  alk. 55€/30€

Erikoispitkät  alk. 60€/35€

Simplex Bonder hiusta suojaava tehohoitotuote lisättynä väriin, vaalennukseen, kiharakäsittelyyn 

19-25€

KAMPAUKSET:

Föönikampaus (lyhyet hiukset, sis.pesun)

39€

Kampaukset

alk. 69-129€

HÄÄKAMPAUS  (sis. suunnittelun ja koekampauksen)

169€

HÄÄPAKETTI (sis. häämeikki + hääkampaus + koemeikki + koekampaus)

299€

Sulhasen hiusmuotoilu + kevyt ehostus

45€

Lämpimästi tervetuloa!

HUOM! Peruutusehdot:

Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse tai tekstiviestillä. Tätä myöhemmin perutuista tai perumatta jätetyistä ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin