TIIMI

RUTH

Hankasalmen vuoden yrittäjä 2019, hiusmuotoilija, kynsiteknikko, kestopigmentointi- sekä microblading -osaaja, koulutettu hieroja, jalkahoitaja & kosmetologi

Olen Ruth, Casabellan perustaja & liikkeen toinen omistajista, hius- & kauneudenhoitoalan yrittäjä vuodesta 2004. Vuosien kokemus yhdistettynä jatkuvaan kouluttautumiseen & palvelujen kehittämiseen näkyvät intohimona ammattejani sekä liikettämme kohtaan. Palvelen meidän asiakkaita lähes kaikissa Casabellan valikoiman palveluissa, mutta jalkahoidot sekä kestopigmentoinnit ovat erikoisosaamistani. Terveydenhuollollisesta jalkojenhoito ammattitutkinnon menestyksellisestä suorittamisesta olen saanut Mestarikiltaneuvoston myöntämän eräänlaisen kunniakirjan eli Kisällinkirjan.

Rakastan tehdä kaikkea, mistä näkee saman tien työn tuloksen ja tuon mielelläni kauneutta, komeutta, iloa & hyvää oloa myös Sinun jokaiseen käyntiin!

MIA

Parturi-kampaaja, kosmetologi, jalkahoitaja, koulutettu hieroja

Olen Mia. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1998, kosmetologiksi vuonna 2000, koulutetuksi hierojaksi 2021 sekä terveydenhuollon puolelta jalkojenhoitajaksi 2022. 

Casabellan tiimissä aloitin syksyllä 2018 ja olen nykyään myös liikkeemme toinen omistaja omalla toiminemelläni. Olen motivoitunut ja innokas kouluttautumaan, sillä haluan palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Toteutan mielelläni kaikkia hiusalan, hierojan ja kosmetologin palvelujamme mutta rakastan tehdä jalkahoitoja!

Lämpimästi tervetuloa!

ELINA

Parturi-kampaaja, ekokampaaja

Olen Elina. Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä v 2002 ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2013 lähtien. Minulla on vahva ekokampaajan osaaminen, sillä ekokampaajaksi valmistuin Kuopiosta v 2014. 

Minun erikoisosaamista on intialainen päähieronta, hiusten energialeikkaus ja MAGO hiustenpidennykset mutta kaikkia hiusalan töitä teen mielelläni. 

Tällä hetkellä palvelen teitä Casabellassa osa-aikaisena parina päivänä viikossa. Olette lämpimästi tervetulleita minun asiakkaaksi!

ESSI

Ripsiteknikko

Olen Essi, Casabellan nuorin kauneusalan yrittäjä ja ripsiteknikko. Työssäni olen tarkka ja rauhallinen. Tarkoituksena on kouluttautua paljon lisää ja kehittyä monipuolisesti alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Olemme täällä teitä varten – Essi, Ruth, Mia, Elina
Olemme täällä teitä varten – Essi, Ruth, Mia, Elina