HIFU

Tehokkain kasvojenkohotus sekä tehostettu rasvan poisto & vartalon kiinteytys ilman kirurgiaa

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on kauneudenhoitoalan uusin ja tällä hetkellä tehokkain menetelmä, joka kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. HIFU-hoidon avulla voidaan saavuttaa näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen!

Hoito muun muassa:
– kiihdyttää ihon omaa kollageenin tuotantoa
– kiinteyttää silmänympäryksiä, kasvoja ja dekolteeta
– vähentää selluliittia ja rasvaa pakaroissa, reisissä, vatsassa ja alleissa

HIFU-hoito perustuu ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tehokkaasti ja tarkasti haluttuun ihokudokseen. Hifu hoito sopii esimerkiksi roikkuvien poskien ja leuanalusihon kiinteyttämiseen sekä kulmakarvojen kohottamiseen. Hoito on täydellinen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat saavuttaa tehokkaita tuloksia.

Se on ainoa teknologia, mikä vaikuttaa kasvoilla 4,5 mm syvyydelle ihon SMAS-kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. Syvemmälle yltää vain kirurgin veitsi. Kohdistettu impulssi ohjaa täsmällisesti ultraäänienergian oikeaan syvyyteen kasvoilla (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa ja samalla kudoksen lämpötila nousee 60-70 asteeseen. Tämä lämpöenergia stimuloi dermiksen (verinahan) fibroplasteja (tukikudossoluja) uuden kollageenin tuottamiseen, mikä uudistaa ja nuorentaa ihoa.

Hoidon aikana tuntuu pientä pistelyä, kihelmöintiä ja kiristyksen tuntua. Vartalon HIFU-hoidot on tarkoitettu rasvan ja selluliitin vähentämiseen ongelma-alueilta, kuten pakaroista, reisistä, vatsasta ja alleista. Vartalon HIFU-hoitoihin käytettävässä laitepäässä on enemmän ultraäänipisteitä, jolloin impulssi kohdistuu syvempiin ihokerroksiin kuin kasvojen hoidoissa.

Yleisimmin hifua käytetään:

– poskien veltostunut iho (ns. hamsteripussit)

– leuanalusiho (ns. kaksoisleuka)

– veltostunut kaula

– laskeutuneet kulmat ja yläluomet

– suunympäryksen rypyt ja juonteet

– nasolabiaalipoimut

– alaspäin osoittavat suupielet

– veltostunut kaulan iho

– epäsymmetriset kasvonpiirteet

Sekä vartalolla:

– laihtumisen seurauksena veltostuneeseen kudokseen

– vartalon kiinteytys

– löystyneet käsivarret eli allit

– vatsanalue (löystynyt iho esim. raskauden jälkeen)

– sisäreidet

– pakarat

Ensimmäiset tulokset on havaittavissa heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät muutaman kuukauden kuluessa. Otamme halutessasi ennen ja jälkeen kuvat. Kuvaus ei ole pakollinen, mutta niiden avulla voimme todentaa huikeat tulokset, joita hoidolla saa aikaan. Hifu on tehokkain antiage hoito mitä kauneusalalta löytyy.

Hoidon aikana tuntuu usein lämpöä, pientä kihelmöintiä, pistelyä ja kiristelyä ihossa. Tämä johtuu SMAS-kudoksen kiristymisestä. Hoito kestää puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Mikä parasta, hoidossa ei ole palautumisaikaa! Iho saattaa hetken hiukan punoittaa, mutta punoituksen voi halutessaan peittää meikillä.

Lopputulos on parhaimmillaan 2–3 kuukauden päästä hoidosta. Tämä johtuu siitä, että kollageenin ja elastiinin muodostuminen on hidas kuukausia kestävä prosessi. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 3 kk kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi hoitoja tarvitaan 1-3 kertaa ja ylläpitohoito voidaan tehdä sen jälkeen 1-2 vuoden välein. Saunomista tulee välttää 2-3 päivää ihon mahdollisen punoituksen vuoksi ja lisäksi kannattaa juoda runsaasti vettä!

Hifu laitteita on eritasoisia ja vanhempien laitteiden hoitoajat ovat useasti pidemmät ja hoito saattaa tuntua kivuliaammalta. Meidän Hifu7D laitteella hoito on nopea ja super tehokas sekä hyvin kivuton. Hoito tehdään aina asiakasta kuunnellen. Tunnet pientä lämpöä tai hyvin kevyen pistelyn/virran mutta et kipua.

Hifu ei sovellu:
– Raskaus
– Diabetes
– Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
– Sydämentahdistin ja sydänsairaudet
– Hoitamaton verenpainesairaus (Mikäli verenpaineesi on lääkityksen avulla hyvällä tasolla, hoito voidaan tehdä)
– Tulehtunut hammas
– Munuais ja maksasairaudet
– Täyteaine hoidettavalla alueella (1 kk väliä)(Hyaluronihappo)
– Botox, tunnoton alue

Hinnasto:

  • Yksi ongelma-alue kasvoissa 180€
  • Koko kasvot 280€
  • Kasvot + kaula 450€
  • Kaula 250€
  • Käsivarret 270€
  • Reidet 350€
  • Pakarat 300€
  • Vatsa/Vyötärö 350€

Kolmen kerran sarja vuoden aikana —> 3. hoitokerta -40%