UUTTA

Luxus kasvohoito

Luxus kasvohoito sopii lahjaksi juuri hänelle, jolle haluat antaa täydellisen hemmotteluhetken.  

Luxus kasvohoidolla saadaan iholle kirkkautta ja heleyttä sekä keholle ja mielelle täydellinen rentoutuminen pitkällä hieronnalla.

Luxus kasvohoito sisältää: 

-alkupuhdistuksen 

-kuorinnan 

-kulmien muotoilun 

-tehoseerumeilla pitkän rentouttavan kasvojen-, decolteen-, pään- & käsien hieronnan 

-silmänympäryshoidon 

-tehonaamion 

-loppuvoiteet

Heräät rauhalliseen tee- tai kahvihetkeen suklaan kera. Hoito toteutetaan ihotyypin mukaisilla luxustuotteilla.

Karvanpoistot sokeroinnilla

Karvanpoistot sokeroinnilla on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokeri on 100% luonnontuote. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukkoa, tämä antaa todella pehmeän lopputuloksen. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan karvoitus vähenemään ja heikkenemään. Sokerointi sopii kaikenlaisille ihoille ja alueille, myös kasvoille! Sokerointiin tullessa olisi hyvä, jos karvat olisivat noin 5 mm pitkiä, jotta ne saadaan tarttumaan hyvin sokeriin.

SOKEROINTI HINNASTO:

Kainalot 25€
Käsivarret 35€
Koko kädet 45€
Sääret tai reidet 40€
Koko jalat 65€
Sääret + reidet + bikiniraja 79€
Sääret + reidet + kainalot 75€
Sääret + kainalot + bikiniraja 79€
Sääret +reidet + bikiniraja + kainalot 99€
Selkä 55€
Rinta/vatsa 40€
Naisten brasilialainen ensimmäinen kerta 65€
Jatkokäynnit max. 5 viikkoa välissä 55€
Bikiniraja 30€
Ylähuuli 15€
Ylähuuli+leuka 20€
Ylähuuli + leuka + posket 25€

Huomioitavaa:
Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä, eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen:
- Vältä saunaa ja hikoilua (urheilua) 12 h
- Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 h.
- Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12h.
- Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
- Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.


Karvanpoistot sokeroinnilla on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokeri on 100% luonnontuote. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukkoa, tämä antaa todella pehmeän lopputuloksen. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan karvoitus vähenemään ja heikkenemään. Sokerointi sopii kaikenlaisille ihoille ja alueille, myös kasvoille! Sokerointiin tullessa olisi hyvä, jos karvat olisivat noin 5 mm pitkiä, jotta ne saadaan tarttumaan hyvin sokeriin.

Tino Soinisen kampauskoulutus 1.4.2019

Hiottiin ammattitaitoa paremmaksi Tino Soinisen kampauskoulutuksessa. Päivän aikana työskenneltiin kampauksien parissa, jotka antoivat meille tekniikoiltaan valmiudet työstämään juuri tämän hetken kampaustrendejä sekä vankan pohjan juhlakampauksien luomiseen.
Tino Soininen on hyvin arvostettu pitkänlinjan ammattilainen, joka on toiminut alalla 20 vuotta. Hänelle on kertynyt vankka kokemus yrittäjänä, menestyksekkäänä kilpailijana sekä alamme vaikuttajana. Tästä kertoo hänen Instagramin @tinoshair_tino huikeat yli 109 tuhatta seuraajaa ympäri maailman, joka tekee Tinosta ehdottomasti yhden Suomen puhutuimmista & seuratuimmista kampaajista. Tinon intohimona ovat kampaukset ja hän keksii aina uusia tekniikoita sekä etsii inspiraatiota maailmalta. Oli ilo ja kunnia saada osallistua Tinon opetukseen! Kiitos! 😊

'Luxury PMU Art' Nina Naukkarisen yksityiskoulutus 25.3.2019

Ruth suoritti kestopigmentoinnin Powder Eyebrows -puuterikulmien ja Soft/varjostus Eyeliner yksityiskoulutuksen. Kolme tiukkaa päivää täynnä teoriaa sekä käytännön harjoittelua kansainvälisen kouluttajan 'Luxury PMU Art' Nina Naukkarisen opetuksessa. Kiitos kaikille malleille luottamuksesta sekä ihanalle opettajalle hyvästä opetuksesta! ❤️ Jatkossa Casabellasta saa microblading -kulmat, kestopigmentoinnit kulmiin, yläluomen rajauksen, luonnollisen rajauksen sekä vanhan pigmentoinnin/tatuoinnin poiston. 

Uutuus tehohoidot ovat saapuneet!

Uutuus tehohoidot ovat saapuneet & huippuhyväksi todettu!
Kuvan asiakkaalla on luonnostaan kuiva & karkea hiuslaatu yhdistettynä vaalennukseen. Hänelle tehtiin eilen värin yhteydessä uusi Schwarzkopfin räätälöity tehohoito käyttämällä 2/5 kosteuttavia, 2/5 korjaavia sekä 1/5 silottavia tehotippoja. Hiuksen kunnossa ennen ja  jälkeen käsittelyn on silmin nähden suuri ero ja hius on todellakin huomattavasti vahvempi! 😍
Valitse Sinäkin yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito hiustesi tarpeiden mukaan - valittavissa voidemainen naamio tehotippoineen tai hiuksiin jätettävä tehoampullihoito. 

Microblading -koulutuspäivä 17.06.2018

Aivan huikea microblading -tekniikan koulutuspäivä takana. Olen hurjan kiitollinen Swiss Colorin 100% puhtaista pigmenteistä & sanoinkuvaamattoman taitavan kouluttajan Kerstin neuvoista.

Minun mallille oli tehty 2 vuotta sitten microblading kulmat muualla pigmenteillä, jotka sisältävät rautaoksideja. Ruskea väri oli haalistunut pois kuten pitääkin, mutta metalli ei poistu kehosta ja iholta koskaan. "Ennen" kuvassa se näkyy punertavina kohtina. Jouduimme lisäämään ruskean joukkoon vihertävää pigmenttiä, jotta punaisuuden sai piilotettua. 

Casabellassa käytettävät Swiss Color pigmentit on synteettiset orgaaniset pigmentit, jotka on tällä hetkellä ainoat 100% puhtaat eikä sisällä rautaoksideja, ei raskasmetalleja, ei ATSO-värejä, ei PAH-yhdisteitä, ei aromaattisia amiineja kuten NDELA, ei säilöntäaineita & ovat valmistettu noudattaen EU-standardeja.

Olkaa rakkaat asiakkaat tarkkoja näissä asioissa. Meillä voit asioida turvallisin mielin! 😘

-Ruth

Lash Lift ripsien kestotaivutus

Lash Lift on käsittely, joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen & ripsien kestovärjäyksen. Hoito kestää noin 1h 15min ja sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana.

Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista kasvaen ulos. Botoxin & kestovärin tulos säilyy noin 3 viikkoa, joten välissä voi tehdä uusintakäsittelyn vain näille kahdelle vaiheelle. Saunaa, kuumuutta, kastelemista sekä höyryä tulisi välttää ensimmäiset 24 tuntia ja asiakkaan tulisi välttää ripsiin koskemista tuona aikana, jotta taivutus ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi.


Tuotesarja suomalaisen luonnon antimista

Terva- & pihkatuotteet 

Aitoja ja puhtaita tuotteita, jotka hoitavat luonnon omilla ainesosilla ihmisiä & eläimiä.

Tuotteet eivät sisällä mitään säilöntä- tai lisäaineita, joten ne ovat kaikille turvallisia käyttää. Tervaa ja pihkaa on käytetty aina lääkkeenä erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Tuotteet sisältävät: Aitoa tervahaudassa poltettua kantotervaa, rypsiöljyä, mehiläisvahaa, kuusenpihkaa, kookosöljyä, valkovaseliinia & merisuolaa.

Casabellan valikoimasta löytyy:

KUUSENPIHKAVOIDE -Pihkavoide on atooppisen, kuivan ja psoriasis-ihon hoitaja. Yksinkertaisimmillaan pihkavoidetta voi käyttää huulirasvana tai kovettumien ja syylien hoidossa. Pihkavoiteella ei ole havaittu varsinaisia haittavaikutuksia. Paikallinen ekseema on mahdollinen harvinaista hartsiallergiaa sairastavilla (Estlander ym. 2001).

TERVAVOIDE -Tieteellisesti on todistettu, että tervasta on apua varsinkin ihon hoidossa mm ihon hilseilyssä, psoriasiksen hoidossa, ihon halkeamien, kovettumien, syylien, känsien ja jopa aknen hoidossa. Tervavoide on myös eläinten hoidossa ihanteellinen, sillä eläimet eivät nuole pois tervavoidetta.

MEVATE-VOIDE - Käytetään kutinaan, ihottumiin, käsien ja jalkojen pykimiin, kovettumiin.

PIKIÖLJY - Pikiöljyä käytetään joko sellaisenaan tai muihin öljyihin tai rasvoihin sekoitettuna hyttyskarkotteena, yskänlääkkeenä sekä haavojen hoidossa ja lisäksi eläimillä hyttyskarkotteena, kesäihottuman hoidossa, haavojen puhdistuksessa ja peittämisessä.

PAKURIVOIDE - Pakurivoidetta käytetään ihon rikkoutumissa, hiertymissä, kovettumissa, pykimissä sekä ihon kunnossapitoon, myös intiimialueilla.

MÄNNYNPIHKAVOIDE -Männynpihkavoidetta käytetään monenlaisissa ihonongelmissa esim. ihon rikkoumissa, rohtumissa, pykimissä, paiseissa, hiertymissä, kovettumissa, kynsinauhojen hoidossa,ihon hilseilyssä, allergisen ihon hoidossa.

TASSUVOIDE - Suojaa ja hoitaa koirien ja kissojen tassuja. Käytetään asfaltti/ hiertymäihottumiin, pykimiin, rohtumiin, hiivaan sekä hoitamaan hyönteisten puremia.

VIHREÄN KULLAN ÖLJY - Käytetään rauhoittamaan allergista ja atooppista ihottumaa, sekä kuivan ja hilseilevä ihon hoitoon. Käsien ja jalkojen pykimien ja kovettumien hoitoon. Rauhoittaa nopeasti myös mm. hyttysen puremia, nokkosenpistoja.

HUULIVOIDE - Kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa hellävaraisesti. Soveltuu erinomaisesti kuiviin, rohtuneisiin ja halkeileviin huuliin, sekä herpekseen.

MÄNNYNPIHKAÖLJY - Käytetään pykimien, hiertymien, rikkoutumien & hilseilevän/kutiavan ihon hoitoon, myös hiuspohjan häiriöihin. 

Meikkikoulutus 13.10.2017

13. päivä perjantai meni meikkikoulutuksen merkeissä. Meikkitaitoja hiottiin ihanan huippuammattilaisen Joanna Bäckin opastuksella. 

Kaunis kiitos Joannalle & kaikille kauneille malleillemme!! 💗

Microblading kulmakarvojen 3D pigmentointi

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen & dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä Swiss Colorin kanssa, ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi. 

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide & jälkihoito.

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan 2-2,5h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblading -toimenpiteen & jälkihoito-ohjeet.
Ihon parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta eli pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut & silloin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

Kuvissa ylhäällä vasemmalla (1.) lähtötilanne, viereinen kuva (2.) ensimmäisen microblading käsittelyn jälkeen. Alhaalla vasemmalla (3.) tilanne 5. viikon jälkeen ennen vahvistusta ja lopuksi (4.) vahvistuksen jälkeen. Tästä eteenpäin kulmat tasottuvat/haalistuvat hiukan, mutta helpottavat arkea vuoden verran!

Tervetuloa turvallisiin käsiin!