UUTTA

Uutuus tehohoidot ovat saapuneet!

Uutuus tehohoidot ovat saapuneet & huippuhyväksi todettu!
Kuvan asiakkaalla on luonnostaan kuiva & karkea hiuslaatu yhdistettynä vaalennukseen. Hänelle tehtiin eilen värin yhteydessä uusi Schwarzkopfin räätälöity tehohoito käyttämällä 2/5 kosteuttavia, 2/5 korjaavia sekä 1/5 silottavia tehotippoja. Hiuksen kunnossa ennen ja  jälkeen käsittelyn on silmin nähden suuri ero ja hius on todellakin huomattavasti vahvempi! 😍
Valitse Sinäkin yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito hiustesi tarpeiden mukaan - valittavissa voidemainen naamio tehotippoineen tai hiuksiin jätettävä tehoampullihoito. 

Microblading -koulutuspäivä 17.06.2018

Aivan huikea microblading -tekniikan koulutuspäivä takana. Olen hurjan kiitollinen Swiss Colorin 100% puhtaista pigmenteistä & sanoinkuvaamattoman taitavan kouluttajan Kerstin neuvoista.


Minun mallille oli tehty 2 vuotta sitten microblading kulmat muualla pigmenteillä, jotka sisältävät rautaoksideja. Ruskea väri oli haalistunut pois kuten pitääkin, mutta metalli ei poistu kehosta ja iholta koskaan. "Ennen" kuvassa se näkyy punertavina kohtina. Jouduimme lisäämään ruskean joukkoon vihertävää pigmenttiä, jotta punaisuuden sai piilotettua. 

Casabellassa käytettävät Swiss Color pigmentit on synteettiset orgaaniset pigmentit, jotka on tällä hetkellä ainoat 100% puhtaat eikä sisällä rautaoksideja, ei raskasmetalleja, ei ATSO-värejä, ei PAH-yhdisteitä, ei aromaattisia amiineja kuten NDELA, ei säilöntäaineita & ovat valmistettu noudattaen EU-standardeja.

Olkaa rakkaat asiakkaat tarkkoja näissä asioissa. Meillä voit asioida turvallisin mielin! 😘

Ihana aromaöljyhieronta kokovartalolle

Aromaöljyhieronta on hemmotteleva, rentouttava & aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito päästä varpaisiin

Hoidossa käytettävät laadukkaat aromaöljyt rentouttavat lihasjännityksiä, poistavat turvotusta ja stressiä sekä hoitavat ihoa. 

Tämä tunnin kestävä käsittely antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen & on loistava lahja itsellesi tai muille!

Ruthie Belle Lash Lift ripsien kestotaivutus

Ruthie Belle Lash Lift on käsittely, joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen & ripsien kestovärjäyksen. Hoito kestää noin 1h 15min ja sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana.

Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista kasvaen ulos. Botoxin & kestovärin tulos säilyy noin 3 viikkoa, joten välissä voi tehdä uusintakäsittelyn vain näille kahdelle vaiheelle. Saunaa, kuumuutta, kastelemista sekä höyryä tulisi välttää ensimmäiset 24 tuntia ja asiakkaan tulisi välttää ripsiin koskemista tuona aikana, jotta taivutus ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi.

Nyt tutustumistarjous maaliskuun loppuun saakka 59€!


SugarBearHair - nallekarkeilla kauniit hiukset

Oletko jo törmännyt julkisuudessa paljon esillä oleviin herkullisiin sinisiin monivitamiininalleihin mitä mm Kim Kardashian käyttää & suosittelee?! Viime syksynä nämä elimistölle tärkeät nallet rantautuivat Suomeen & nyt ne löytyvät Casabellan tuotevalikoimasta!

SugarBearHair sininen nalle on hiusten hyvinvointiin suunniteltu taivaallisen hyvänmakuinen kasvipohjainen monivitamiini- ja biotiinivalmiste. Kyseessä on lisäravinne, joka muistuttaa ulkonäöltään ja maultaan makeista, mutta sisältää runsaasti hiustenkasvua edistäviä vitamiineja kuten A-, C-, D-, E-, B6-ja B12-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia, pantoteenihappoa, jodia, sinkkiä, koliinia ja inositolia. Nallekarkkien valmistuksessa on käytetty kookosöljyä, luonnollisia marja-aromeja ja hieman sokeria.SugarBearHairit ovat soijattomat ja eläinkokeettomat ja soveltuvat kasvissyöjille, laktoosi-intolerantikoille kuin myös gluteeniallergikoille. Yksi purkki sisältää 60 nallevitamiinia, joten siitä riittää noin kuukaudeksi. Maksimiannos on 2 nallea päivässä. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta vähintään 1-3 kuukauden ajan.

Biotiini
Biotiini on kaikista eniten hiukseen vaikuttava vitamiini. Se auttaa tuottamaan rasvahappoja, jotka edistävät hiuspohjan terveyttä. Kaikki hiuspohjan ongelmat voivat johtaa hiusten lähtöön. Biotiini auttaa hiustuppea valmistamaan keratiinia, ainetta josta iho, hiukset ja kynnet muodostuvat. Biotiini yhditettynä B-5 vitamiiniin auttavat ihon yleisimpien ongelmien, tulehdustilojen ja aknen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

A-vitamiini
Tehokas vitamiini joka edistää verenkiertoa ja sitä kautta tukee hiuspohjan normaalia toimintaa sekä ylläpitää hiuspohjan luonnollista kosteustasapainoa. 

C-vitamiini
Monien tutkimuksien mukaan C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa kehossa, joka taas auttaa hiusten kasvua sisältäpäin. Kollageeni lisää ihon elastisuutta.

E-vitamiini
Tämä vitamiini suojelee soluja ja edistää verenkiertoa. Yhdessä C-vitamiinin kanssa se vahvistaa ja lisää elastisuutta hiuksissa ja ihossa.

B6-vitamiini
B6-vitamiini auttaa kehoa uusimaan soluja ja solut taas kuljettavat happea hiuspohjaan, vilkastuttaen verenkiertoa hiuspohjassa. Sinkki ja B6 vitamiini yhdessä estää mieshormonin, dihydrotestosteronin aiheuttamaa kaljuuntumista. (Yli puolet miehistä kärsii kyseisen hormonin aiheuttamasta päälaen kaljuuntumisesta.)

B9-vitamiini (foolihappo)
Foolihappona tunnettu vitamiini estää hiusten lähtöä ja ennaltaehkäisee hiusten ohenemista. Folaatti on vesiliukoinen vitamiini ja sitä tarvitaan normaaliin kasvuun ja kehitykseen, verisolujen tuottoon sekä ruoansulatuskanavan toiminnan ylläpitämiseen. Elimistö ei pysty itse muodostamaan sitä ja siksi sitä tarvitaan ravinnosta.

B12-vitamiini
B12 vitamiini edistää hiusten kasvua tukemalla energian saantia ja punasolujen muodostumista kehossa. Punasolut kuljettavat happea hiuspohjaan, joka taas auttaa hiustuppea kasvattamaan pidempiä hiuksia.Foolihapon tai B12-vitamiinin puutos aiheuttaa hiustenlähtöä.

Sinkki
Sinkki on ihmiselle elintärkeä hivenaine. Se vaikuttaa monien muiden vaikutusten lisäksi hiusten, ihon ja kynsien kasvuun merkittävästi. Sinkin puutoksesta kehossa kertoo mm. hiustenlähtö sekä erilaiset ihon ongelmat. Yhdessä sinkki ja biotiini ylläpitävät ihon ja hiusten normaalia toimintaa.

B-5 vitamiini (pantoteenihappo)
Tukee hiuksen luonnollista keratiini tuotantoa. Pidentää hiuksen kasvukautta, jolloin hius ehtii kasvamaan pidemmäksi ennen normaalia karvan irtoamista ja uusiutumista. Se myös ravitsee hiustuppea, edistäen terveemmän ja kiiltävämmän hiuksen kasvua. Käytetään paljon iho-ongelmien hoitoon, kuten kuivaan ihoon, hilseilyyn ja akneen.

Omnomnom! ♥


Tuotesarja suomalaisen luonnon antimista

Terva- & pihkatuotteet 

Aitoja ja puhtaita tuotteita, jotka hoitavat luonnon omilla ainesosilla ihmisiä & eläimiä.

Tuotteet eivät sisällä mitään säilöntä- tai lisäaineita, joten ne ovat kaikille turvallisia käyttää. Tervaa ja pihkaa on käytetty aina lääkkeenä erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Tuotteet sisältävät: Aitoa tervahaudassa poltettua kantotervaa, rypsiöljyä, mehiläisvahaa, kuusenpihkaa, kookosöljyä, valkovaseliinia & merisuolaa.

Casabellan valikoimasta löytyy:

KUUSENPIHKAVOIDE -Pihkavoide on atooppisen, kuivan ja psoriasis-ihon hoitaja. Yksinkertaisimmillaan pihkavoidetta voi käyttää huulirasvana tai kovettumien ja syylien hoidossa. Pihkavoiteella ei ole havaittu varsinaisia haittavaikutuksia. Paikallinen ekseema on mahdollinen harvinaista hartsiallergiaa sairastavilla (Estlander ym. 2001).

TERVAVOIDE -Tieteellisesti on todistettu, että tervasta on apua varsinkin ihon hoidossa mm ihon hilseilyssä, psoriasiksen hoidossa, ihon halkeamien, kovettumien, syylien, känsien ja jopa aknen hoidossa. Tervavoide on myös eläinten hoidossa ihanteellinen, sillä eläimet eivät nuole pois tervavoidetta.

MEVATE-VOIDE - Käytetään kutinaan, ihottumiin, käsien ja jalkojen pykimiin, kovettumiin.

PIKIÖLJY - Pikiöljyä käytetään joko sellaisenaan tai muihin öljyihin tai rasvoihin sekoitettuna hyttyskarkotteena, yskänlääkkeenä sekä haavojen hoidossa ja lisäksi eläimillä hyttyskarkotteena, kesäihottuman hoidossa, haavojen puhdistuksessa ja peittämisessä.

PAKURIVOIDE - Pakurivoidetta käytetään ihon rikkoutumissa, hiertymissä, kovettumissa, pykimissä sekä ihon kunnossapitoon, myös intiimialueilla.

MÄNNYNPIHKAVOIDE -Männynpihkavoidetta käytetään monenlaisissa ihonongelmissa esim. ihon rikkoumissa, rohtumissa, pykimissä, paiseissa, hiertymissä, kovettumissa, kynsinauhojen hoidossa,ihon hilseilyssä, allergisen ihon hoidossa.

TASSUVOIDE - Suojaa ja hoitaa koirien ja kissojen tassuja. Käytetään asfaltti/ hiertymäihottumiin, pykimiin, rohtumiin, hiivaan sekä hoitamaan hyönteisten puremia.

VIHREÄN KULLAN ÖLJY - Käytetään rauhoittamaan allergista ja atooppista ihottumaa, sekä kuivan ja hilseilevä ihon hoitoon. Käsien ja jalkojen pykimien ja kovettumien hoitoon. Rauhoittaa nopeasti myös mm. hyttysen puremia, nokkosenpistoja.

HUULIVOIDE - Kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa hellävaraisesti. Soveltuu erinomaisesti kuiviin, rohtuneisiin ja halkeileviin huuliin, sekä herpekseen.

MÄNNYNPIHKAÖLJY - Käytetään pykimien, hiertymien, rikkoutumien & hilseilevän/kutiavan ihon hoitoon, myös hiuspohjan häiriöihin. 

Meikkikoulutus 13.10.2017

13. päivä perjantai meni meikkikoulutuksen merkeissä. Meikkitaitoja hiottiin ihanan huippuammattilaisen Joanna Bäckin opastuksella. 

Kaunis kiitos Joannalle & kaikille kauneille malleillemme!! 💗

Microblading kulmakarvojen 3D pigmentointi

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen & dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä Swiss Colorin kanssa, ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi. 

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide & jälkihoito.

Muotoilun aikana käytämmä erikoistyökaluja, jotta mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt & hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon & hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Bladingin aikana käytämme Swiss Colorin pienen pienistä teristä koostuvia erikoisteriä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen & työntävät pigmentin sinne. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa.

Jälkihoidon aikana käytämme kulmiisi rauhoittavia voiteita & kerromme mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu. Sinä tulet olemaan täysin valmistautunut uuteen lookkiisi ja osaat pitää parhainta huolta microblade kulmistasi.

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä & ihotyypistä. Tämä toimenpide ei satu, vaikka voi tuntua aluksi inhottavalta. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme puudutusainetta (sama kuin hammaslääkärissä), joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois.
Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenkin ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan 2-2,5h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblading -toimenpiteen & jälkihoito-ohjeet.
Ihon parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta eli pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut & silloin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

Microblading sopii erityisesti Sinulle, joka kaipaat arkeesi helpotusta, tuskailet olemattomien kulmakarvojen kanssa tai haluat lisää väriä, muotoa tai tuuheutta kulmiisi. Etenkin alopeetikot (ei kulmakarvoja lainkaan) hyötyvät tästä menetelmästä.

3D-tekniikalla voidaan tehdä:
• Värin, pituuden & muodon korjaus
• Korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa
• Lisätä karvojen määrää & tuuheutta
• Piilotettua arvet
• Korjattua kokonaan karvattomat kulmat luonnollisen näköiseksi

Menettelyn tulos on täydellisen luonnolliset kulmakarvat, lähes identtiset omien kanssa ja täysin toiveidesi mukaiset. Tämän jälkeen voit pysyvästi unohtaa kynien tai kulmavärien käyttämisen. Vaikka kaikki karvat olisi menetetty, kasvoille voidaan palauttaa niiden luonnollisuus & vetovoima kulmakarvojen avulla.

Microblading muihin tekniikoihin verrattuna:
• Microblading on manuaalinen tekniikka, jonka aikana kukin yksittäinen karva piirretään terällä, jossa on monta micro-neulaa rivissä. Terä dipataan pigmenttiin & sillä piirretään karvoja. Lopputulos on luonnollinen, ei teennäinen
• Uudella 3D-tekniikalla tekijä piirtää aidon ohuita luonnollisen näköisiä karvoja
• Pigmentti ei tunkeudu syvälle ihoon, koska siihen käytetään erikoisterää
• Kertakäyttöisessä terässä on useita toisiinsa kiinnitettyjä micro-ohuita neuloja
• Käytetään ainutlaatuista 3D-tekniikkaa karvojen piirtämisessä
• Lähes mitätön turvotus
• Lyhyt toipumisaika
• Värin muuttumattomuus (sinertävä/punertava)

Suosittelemme laittamaan aavistuksen haluttua lopputulosta tummemman värin, koska iho hylkii yleensä 20%–50% pigmentistä. Vahvistus suositellaan tekemään noin 4–6 viikon päästä ensimmäisestä toimenpiteestä.
Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia & allergiariski mitätön

Toimenpiteessä käytetään kuitenkin puudutusainetta, joten mainitsethan, jos olet allerginen seuraaville: lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).
Hoidon rajoituksena voi olla täyteaineiden laitto kulmien läheisyyteen n. kolme viikon sisällä ennen toimenpidettä, raskaus, imetys, diabetes tai tarttuvat taudit. Myös se, jos sinulla on verenkiertähäiriö, verenohennuslääkitys tai jokin muu hoitoa rajoittava lääkitys. Näistä tulee mainita etukäteen Microblading tekijällesi. Emme tee käsittelyä alaikäisille.

Minkälaisia värejä microbladingissa käytetään?

Käytämme korkelaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja & ovat 100% luonnollisia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi väri katoaa vuoden aikana kulmistasi. Jos käytetään pigmenttejä, jotka eivät ole korkealaatuisia tai sisältävät joitakin metalleja, tulos voi olla aika tuhoisa: voi tulla ihottumaa, ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä tai muuta tuhoa iholle & värit voivat muuttua pinkihtäviksi tai sinertäviksi, jopa oranssihtaviksi.

Varaudu ennen hoitoa:
• 2pv ennen pigmentointia tulee lopettaa antibioottien ja alkoholin nautiskelu
• Antibiootti voi vaikuttaa pigmenttien pysyvyyteen ja alkoholi voi ohentaa verta, jolloin verenvuoto lisääntyy
• Solariumissa ei myöskään kannata käydä, koska se voi kovettaa ihoa. Näin pigmentit eivät välttämättä pääse tarpeeksi syvälle
• Noin viikko tai kaksi kannattaa välttää kulmakarvojen nyppimistä
• Voit tulla meikattuna, jotta näemme millaisista kulmista tykkäät

Varaudu hoidon jälkeen:

• Kulmakarvoja ei saa kastella ensimmäiset 24h. Erityisen tärkeää on pitää iho ja kulmat puhtaina, älä koske likaisilla käsillä.
• Vältä meikkaamista ja antiage -tuotteiden laittoa kulmien alueelle 10 vrk ajan
• Paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä painella, repiä tai raapia
• Vältä muita toimenpiteitä kasvojen alueelle väh. neljä vrk (esim. ripsihuoltoa)
• Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan
• Levitä voidetta kerran päivässä ohut kerros (max.2 kertaa)

Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (värin uudelleen laitto n. 4-8 vk kuluttua microbladingista) jälkeen.
Jopa 80% värin lähtemisen syynä on huono kotihoito & jatkohoito. Vältä parantumisen jälkeenkin aurinkoa ja solariumia (auringossa suositellaan levittämään kulmiin kevyt kerros aurinkovoidetta).

Pyydämme asiakasta allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa sekä noudattamaan edellä mainittuja hoito-ohjeita. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla & oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

Kuvissa ylhäällä vasemmalla (1.) lähtötilanne, viereinen kuva (2.) ensimmäisen microblading käsittelyn jälkeen. Alhaalla vasemmalla (3.) tilanne 5. viikon jälkeen ennen vahvistusta ja lopuksi (4.) vahvistuksen jälkeen. Tästä eteenpäin kulmat tasottuvat/haalistuvat hiukan, mutta helpottavat arkea vuoden verran!

Tervetuloa turvallisiin käsiin!