PALVELUMME

Casabellasta löydät kaikki kauneudenhoitoosi liittyvät palvelut saman katon alta. Hiusten- & kauneudenhoitotuotteiden lisäksi on kauneushoitolassa myynnissä myös laaja valikoima luontaistuotteita.

Kasvohoidot

Kasvohoito on asiakkaan ihon mukaan tehtävä hoitokokonaisuus kasvoille. Löydämme juuri sinulle sopivan hoidon!

Vartalohoidot

Vartalohoidot takaavat täydellisen irtioton arjen rasituksesta. Casabellassa pääset rentoutumaan osaaviin käsiin. Tule hemmoteltavaksi!

Käsi- & jalkahoidot

Käsi- & jalkahoidot tarjoavat yhtä aikaa hoitavan ja virkistävän kokemuksen.

Hiuspalvelut

Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut - sekä leikkaukset, värjäykset, hiustenpidennykset, rakennekäsittelyt että tilaisuuteen sopivat kauniit & kestävät kampaukset.

Häät

Hääpäivä on yksi ihmisen tärkeimpiä päiviä & juuri sen takia teemme hääkampauksen aina koekampauksella. Suunnittelemme sen yhdessä asiakkaan kanssa & toteutamme ammattitaidolla.

Meikit

Casabellasta saat sekä päivä- että juhlameikkauksen. Teemme meikit korkealaatuisilla tuotteilla & asiakkaan toiveita huomioon ottaen. Ammattitaidolla tehty meikki saa kasvojesi kauneimmat piirteet esille & peittää ihon pienet viat.

Omien kynsien geelaus

Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava & vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei pystytä keinotekoisesti pidentämään.

Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Se ei vahingoita kynttä, muttei myöskään hoida sitä. Geelauksen voi tehdä ns. värittömänä tai värillisenä & kivat koristelut kruunaa lopputuloksen.

Vahvistettuja kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein.

Ripsipidennykset & kestovärjäykset

Ripsienpidennykset lisäävät ohuille & hennoille ripsille sekä runsautta että näyttävyyttä. Kaikki ripsienpidennys suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaamme toiveiden & tarpeiden mukaan. Ripsienpidennykset tuovat helpotusta arkeen, koska antavat myös ilman meikkiä huolitellun ilmeen.

Volyymiripset ovat ohuempia & hentoisempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuituja kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa. Tulos on tuuhea & näyttää luonnolliselta.

HYBRIDIRIPSIENPIDENNYKSET

Kyseessä on sekoitus klassisia- ja volyymiripsiä, jolloin lopputuloksesta saadaan "tähtisilmäefekti". Hybridiripsissä käytetään enemmän volyymiviuhkoja, joiden joukkoon asennetaan yksittäisiä klassisia pidennyksiä. Ripset ovat kevyet, mutta tuuheat & näyttävät.

Lash Lift ripsien kestotaivutus

Lash Lift on käsittely, joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen & ripsien kestovärjäyksen. Hoito kestää noin 1h 15min ja sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana.

Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista kasvaen ulos. Botoxin & kestovärin tulos säilyy noin 3 viikkoa, joten välissä voi tehdä uusintakäsittelyn vain näille kahdelle vaiheelle. Saunaa, kuumuutta, kastelemista sekä höyryä tulisi välttää ensimmäiset 24 tuntia ja asiakkaan tulisi välttää ripsiin koskemista tuona aikana, jotta taivutus ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi.

Depilointi

Vahaus on perinteinen & tehokas tapa poistaa ikäviä ihokarvoja monella kehon alueella. Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja. Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja, niiden laatu ja kasvu heikkenee. Säännöllinen vahaus tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.