PALVELUMME

Hoidot

Kasvohoidot

Kasvohoito on asiakkaan ihon mukaan tehtävä hoitokokonaisuus kasvoille.

Löydämme juuri sinulle sopivan hoidon!

Käsi- & jalkahoidot

Käsi- & jalkahoidot tarjoavat yhtä aikaa hoitavan ja virkistävän kokemuksen.

Vartalohoidot

Vartalohoidot takaavat täydellisen irtioton arjen rasituksesta. Casabellassa pääset rentoutumaan osaaviin käsiin. 

Tule hemmoteltavaksi!

Hiuspalvelut

Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut - sekä leikkaukset, värjäykset, hiustenpidennykset, rakennekäsittelyt että tilaisuuteen sopivat kauniit & kestävät kampaukset.

Hääpäivä on yksi ihmisen tärkeimpiä päiviä & juuri sen takia teemme hääkampauksen aina koekampauksella. Suunnittelemme sen yhdessä asiakkaan kanssa & toteutamme ammattitaidolla.

Eräs poikkeuksellinen ja mieleenjäävä hääkeikka vietettiin Joutsassa yhteistyössä meidän tiimin ja valokuvaaja Kadi Kindman kanssa 

Microblading & kestopigmentointi

MITÄ EROA ON KESTOPIGMENTOINNILLA JA MICROBLADINGILLA? 

Molemmat ovat tatuointitekniikoita – väripigmenttiä viedään molemmissa ihon alle ja väriaineet eivät juuri poikkea toisistaan. Suurin ero on käytetty tekniikka, jolla väri ihoon laitetaan. Microblading tehdään täysin manuaalisesti ja työkaluna on terä, jossa on useita neuloja. Kestopigmentointi tehdään koneella ja yhtä neulaa käyttäen. Microblading on "karvatekniikka" & pysyy noin vuoden. Kestopigmentointi näyttää hiukan enemmän meikatulta kulmakarvalta ja pysyy n 1,5-2 vuotta.

VOINKO OTTAA kestopigmentoinnit tai microbladingin kesällä? Vastaus on KYLLÄ VOIT

Vanha kansa nimesi kuumimmat ja kosteimmat viikkomme mätäkuuksi. On tutkitusti todettu, että tänä aikana heinäkuun lopusta elokuun loppuun haavat paranevat huonommin ja tulehtuvat herkemmin. Täytyy muistaa, että oikein tehty kestopigmentointi / microblading tulee vain ihon ylimpiin kerroksiin ja on siis vain kevyt pinta naarmu. Se on myös alueella joka yleensä pidetään hyvin puhtaana, jos vertaa vaikka käsiin jotka tahtomattaankin on kosketuksessa kaikkeen. Tulehduksia tulee siis ani harvoin. 

Kotihoidossa on tärkeä muistaa muutama seikka ja pigmentointisi / microblading paranee taatusti ongelmitta. KESÄN MUISTILISTA KOTIHOIDOSTA. - Pese aina kädet huolella, ennen kuin kosket uusiin pigmentointeihisi. - Vältä turhaa koskemista. - Vältä alueen meikkaamista. - Vältä uimista siihen asti, kun rupi on lähtenyt (paljut, ulkoporealtaat, uima-altaat jne.). - ÄLÄ RASVAA LIIKAA! (kesällä harvoin kosteasta ilmasta johtuen tarvitsee edes erikseen rasvailla) - Älä raavi rupea. - Ei saunaa Kaikki edellä mainitut ohjeet koskevat n. 1viikon aikaa pigmentoinneista, kun rupi on irronnut ihon pinta on parantunut ja infektio riskiä ei enää ole.

MICROBLADING - kulmakarvojen 3D pigmentointi

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen & dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä Swiss Colorin kanssa, ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan tällöin yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi. 

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide & jälkihoito.

Muotoilun aikana käytämme erikoistyökaluja, jotta mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt & hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon & hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Bladingin aikana käytämme Swiss Colorin pienen pienistä teristä koostuvia erikoisteriä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen & työntävät pigmentin sinne. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa.

Jälkihoidon aikana käytämme kulmiisi rauhoittavia voiteita & kerromme mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu. Sinä tulet olemaan täysin valmistautunut uuteen lookkiisi ja osaat pitää parhainta huolta microblade kulmistasi.

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä & ihotyypistä. Tämä toimenpide ei satu, vaikka voi tuntua aluksi inhottavalta. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme puudutusainetta (sama kuin hammaslääkärissä), joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois.
Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenkin ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan 2-2,5h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblading -toimenpiteen & jälkihoito-ohjeet.
Ihon parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta eli pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut & silloin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.

Microblading sopii erityisesti Sinulle, joka kaipaat arkeesi helpotusta, tuskailet olemattomien kulmakarvojen kanssa tai haluat lisää väriä, muotoa tai tuuheutta kulmiisi. Etenkin alopeetikot (ei kulmakarvoja lainkaan) hyötyvät tästä menetelmästä.

3D-tekniikalla voidaan tehdä:
• Värin, pituuden & muodon korjaus
• Korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa
• Lisätä karvojen määrää & tuuheutta
• Piilotettua arvet
• Korjattua kokonaan karvattomat kulmat luonnollisen näköiseksi

Menettelyn tulos on täydellisen luonnolliset kulmakarvat, lähes identtiset omien kanssa ja täysin toiveidesi mukaiset. Tämän jälkeen voit pysyvästi unohtaa kynien tai kulmavärien käyttämisen. Vaikka kaikki karvat olisi menetetty, kasvoille voidaan palauttaa niiden luonnollisuus & vetovoima kulmakarvojen avulla.

Microblading muihin tekniikoihin verrattuna:
• Microblading on manuaalinen tekniikka, jonka aikana kukin yksittäinen karva piirretään terällä, jossa on monta micro-neulaa rivissä. Terä dipataan pigmenttiin & sillä piirretään karvoja. Lopputulos on luonnollinen, ei teennäinen
• Uudella 3D-tekniikalla tekijä piirtää aidon ohuita luonnollisen näköisiä karvoja
• Pigmentti ei tunkeudu syvälle ihoon, koska siihen käytetään erikoisterää
• Kertakäyttöisessä terässä on useita toisiinsa kiinnitettyjä micro-ohuita neuloja
• Käytetään ainutlaatuista 3D-tekniikkaa karvojen piirtämisessä
• Lähes mitätön turvotus
• Lyhyt toipumisaika
• Värin muuttumattomuus (sinertävä/punertava)

Suosittelemme laittamaan aavistuksen haluttua lopputulosta tummemman värin, koska iho hylkii yleensä 20%-50% pigmentistä. Vahvistus suositellaan tekemään noin 4-6 viikon päästä ensimmäisestä toimenpiteestä.
Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia & allergiariski mitätön.

Toimenpiteessä käytetään kuitenkin puudutusainetta, joten mainitsethan, jos olet allerginen seuraaville: lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).
Hoidon rajoituksena voi olla täyteaineiden laitto kulmien läheisyyteen n. kolme viikon sisällä ennen toimenpidettä, raskaus, imetys, diabetes tai tarttuvat taudit. Myös se, jos sinulla on verenkiertähäiriö, verenohennuslääkitys tai jokin muu hoitoa rajoittava lääkitys. Näistä tulee mainita etukäteen Microblading tekijällesi. Emme tee käsittelyä alaikäisille.

Minkälaisia värejä microbladingissa käytetään?

Käytämme korkelaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja & ovat 100% luonnollisia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi väri katoaa vuoden aikana kulmistasi. Jos käytetään pigmenttejä, jotka eivät ole korkealaatuisia tai sisältävät joitakin metalleja, tulos voi olla aika tuhoisa: voi tulla ihottumaa, ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä tai muuta tuhoa iholle & värit voivat muuttua pinkihtäviksi tai sinertäviksi, jopa oranssihtaviksi.

Varaudu ennen hoitoa:
• 2pv ennen pigmentointia tulee lopettaa antibioottien ja alkoholin nautiskelu
• Antibiootti voi vaikuttaa pigmenttien pysyvyyteen ja alkoholi voi ohentaa verta, jolloin verenvuoto lisääntyy
• Solariumissa ei myöskään kannata käydä, koska se voi kovettaa ihoa. Näin pigmentit eivät välttämättä pääse tarpeeksi syvälle
• Noin viikko tai kaksi kannattaa välttää kulmakarvojen nyppimistä
• Voit tulla meikattuna, jotta näemme millaisista kulmista tykkäät

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi helpottaa elämää & nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on mukava ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos: 

Kulmakarvat: harvat tai vaaleat kulmat, kulmien muodon ja mallin parannus, allerginen kestoväreille

Silmärajaukset: ripsettömyys, silmän muodon parannus, allerginen kestoväreille

Casabellan palveluihin kuuluu kestopigmentointi kulmiin (puuterikulmat) sekä silmänrajoihin (omien ripsien välien täyttö/"Eyeliner" yläluomien perusrajaus/yläluomien rajaus varjostuksella "Shadow") kasvojen omia piirteitä & värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa ja ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita.

Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Käsittely täytyy mahdollisesti vahvistaa, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin 1-3 kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. 

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla: puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.), flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti, keloidi. Jos on altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen pigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

KOTIHOITO-OHJE KESTOPIGMENTOINTI /MICROBLADING ASIAKKAALLE

MUISTA, ETTÄ LOPPUTULOS ON VALMIS VASTA VAHVISTUSKÄSITTELYN PARANNUTTUA JA PARANTUNUT LOPPUTULOS NÄKYY VASTA 4-6:n VIIKON PÄÄSTÄ KÄSITTELYSTÄ!

Seuraavaan 24 tuntiin et saa koskea, kastella etkä laittaa käsitellylle alueelle mitään rasvoja tai kosmetiikkaa. Jos kudosnestettä nousee vielä ihon pinnalle ensimmäisten 24 tunnin aikana, painele se kuivaksi hieman kostutetulla puhtaalla pumpulilapulla.

24t toimenpiteen jälkeen voit käydä suihkussa, vältä kuitenkin shampoon ym. joutumista hoidetulle alueelle. Kuivaa käsitelty alue kastumisen jälkeen aina painelemalla, älä hankaa. Suojaa alue auringossa.
Puhdista käsiteltyä aluetta vedellä 24h jälkeen 2-5 kertaa päivässä painelemalla kostealla, puhtaalla pumpulilapulla. Älä käytä saippuaa tms. Kuivaa painelemalla.

Kuiva ihotyyppi: Käytä voidetta erittäin kevyesti ensimmäisen 24h jälkeen 1-2 päivää maksimissaan 2krt päivässä (aamulla ja ennen nukkumaan menoa) HUOM! Voidetta ei ole välttämätöntä laittaa, mikäli iho käsitellyllä alueella ei kiristä, ei ole kuiva tai kutise. ETHÄN KÄYTÄ VOIDETTA PIDEMPÄÄN.

Öljyinen ihotyyppi: älä laita voidetta lainkaan, vaan puhdista ihoa useita kertoja päivässä vedellä kostutetulla pumpulilapulla kevyesti (älä hankaa).

Vältä alueen voimakasta kastelua sekä hikoilua pigmentoinnin laitosta seuraavat 7 päivää.

Rupea kehittyy käsitellylle alueelle tulevina päivinä ja väri muuttuu tummemmaksi, tämä on normaalia.

Luonnollinen solujen uusiutumisprosessi aiheuttaa hiutalemaista hilseilyä ja jopa laattamaista ruven irtoamista iholla. Ruven irrotessa kulmiin ilmestyy ensin halkeamia ja seuraavaksi hiutaleet alkavat irrota. Tämä on täysin normaalia ja kuuluu prosessiin. Jos kutinaa on alueella, voit lievittää sitä laittamalla voidetta hyvin varovasti ja ohuesti ympäröivälle alueelle yöksi. Käsitelty alue ei saa olla koko ajan rasvan peitossa! Muista: mitä enemmän rasvaat, sitä heikommin väri jää ihoon ja paraneminen hidastuu, kun iho ei hengitä.

Hiutaleita / rupea ei saa raapia, rapsuttaa, hangata, liottaa tai nyppiä pois. Kulmia saa meikata vasta kun rupi on irronnut itsestään pois. Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen. Myös iho saattaa vaurioitua.

Pysyvä lopputulos on jopa 40% vaaleampi, kun ensimmäisen 48h aikana.

ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA (seuraavat 10 päivää pigmentoinnista)

Älä käytä muita kosmeettisia tuotteita pigmentoidulla alueella (paitsi hoitovoidetta vain tarvittaessa). Varo myös meikkivoiteen ja puuterin levittymistä alueelle.

Älä käytä alueella myöskään saippuaa tai öljyjä.

Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.

Alue voidaan kevyesti taputella kuivaksi kastumisen jälkeen. Rupi irtoaa itsestään.

Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin väri kestää iholla.

Et saa käydä solariumissa ja sinun tulee välttää suoraa altistumista auringolle, koska molemmat saattavat aiheuttaa alueen hyperpigmentoitumista (maksaläiskää). Auringossa kulmat voit suojata esim. lippiksellä.

Uimahalli, kylpeminen ja saunominen. Näitä olisi syytä välttää ihon uusiutumisprosessin ajan (noin 10päivää, tai kun kaikki "rupi" on lähtenyt).

Älä missään nimessä kuori käsiteltyä aluetta.

Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, ripsipidennysten laitto, kasvohoidot, hieronnat jne.

Pyydämme asiakasta allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa sekä noudattamaan edellä mainittuja hoito-ohjeita. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla & oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä.

Meikit

Casabellasta saat sekä päivä- että juhlameikkauksen. Teemme meikit korkealaatuisilla tuotteilla & asiakkaan toiveita huomioon ottaen. Ammattitaidolla tehty meikki saa kasvojesi kauneimmat piirteet esille & peittää ihon pienet viat. 

Omien kynsien geelaus

Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava & vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei pystytä keinotekoisesti pidentämään. 

Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Se ei vahingoita kynttä, muttei myöskään hoida sitä. Geelauksen voi tehdä ns. värittömänä tai värillisenä & kivat koristelut kruunaa lopputuloksen. 

Vahvistettuja kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3–5 viikon välein.

Ripsipidennykset & kestovärjäykset

Ripsienpidennykset lisäävät ohuille & hennoille ripsille sekä runsautta että näyttävyyttä. Kaikki ripsienpidennys suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaamme toiveiden & tarpeiden mukaan. Ripsienpidennykset tuovat helpotusta arkeen, koska antavat myös ilman meikkiä huolitellun ilmeen.

Volyymiripset ovat ohuempia & hentoisempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuituja kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa. Tulos on tuuhea & näyttää luonnolliselta.

UUTUUS: HYBRIDIRIPSIENPIDENNYKSET!

Kyseessä on sekoitus klassisia- ja volyymiripsiä, jolloin lopputuloksesta saadaan "tähtisilmäefekti". Hybridiripsissä käytetään enemmän volyymiviuhkoja, joiden joukkoon asennetaan yksittäisiä klassisia pidennyksiä. Ripset ovat kevyet, mutta tuuheat & näyttävät.

Lash Lift ripsien kestotaivutus

Lash Lift on käsittely, joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen & ripsien kestovärjäyksen. Hoito kestää noin 1h 15min ja sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana. 

Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista kasvaen ulos. Botoxin & kestovärin tulos säilyy noin 3 viikkoa, joten välissä voi tehdä uusintakäsittelyn vain näille kahdelle vaiheelle. Saunaa, kuumuutta, kastelemista sekä höyryä tulisi välttää ensimmäiset 24 tuntia ja asiakkaan tulisi välttää ripsiin koskemista tuona aikana, jotta taivutus ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi.

Depilointi

Vahaus on perinteinen & tehokas tapa poistaa ikäviä ihokarvoja monella kehon alueella. Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja. Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja, niiden laatu ja kasvu heikkenee. Säännöllinen vahaus tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.